Πύργος: Δίδυμο κακοποιών έκανε δυο ληστείες και δυο κλοπές

Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας έπεσαν θύματα των δύο κακοποιών

Πύργος: Δίδυμο κακοποιών έκανε δυο ληστείες και δυο κλοπές

Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας έπεσαν θύματα ενός “δίδυμου” κακοποιών που εισέβαλαν στα σπίτια τους στον Πύργο. Σε δυο από αυτά, οι δράστες -ο ένας από τους οποίους είναι ανήλικος- ξυλοκόπησαν τους ενοίκους για να τους ληστέψουν, ενώ οι ένοικοι των άλλων δυο σπιτιών δεν τους αντιλήφθηκαν.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης, όταν οι δυο δράστες εισέβαλαν διαδοχικά στα σπίτια του άνδρα και μιας γυναίκας, τους χτύπησαν και αποπειράθηκαν να αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα, χωρίς να τα καταφέρουν. Έπειτα, οι δρόμοι των δυο κακοποιών χώρισαν, αλλά στη συνέχεια ο ενήλικος “μπούκαρε” στα σπίτια άλλων δυο γυναικών και άρπαξε συνολικά 280 ευρώ και οκτώ σκουλαρίκια.

Το ίδιο βράδυ, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Τροχαίας εντόπισαν τον ενήλικο να κινείται με μοτοποδήλατο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου και τον συνέλαβαν. Σε σωματική έρευνα που του έκαναν, βρήκαν στην κατοχή του τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης είχε κλέψει και το μοτοποδήλατο από τον Πύργο, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών και κλοπών κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ για τα ίδια αδικήματα κατηγορείται και ο 17χρονος συνεργός του, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Επιπλέον, σε βάρος των γονέων του ανήλικου ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.