Καλό τριήμερο και ας μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα!

Πυροβόλησαν κυνηγόσκυλο εξ επαφής δύο φορές στην Αχαΐα – Ψάχνουν τον δράστη

Το ζώο έχει υποστεί εκτεταμένη ζημιά, καθώς λείπει όλη η μυϊκή μάζα της ωμοπλάτης

Πυροβόλησαν κυνηγόσκυλο εξ επαφής δύο φορές στην Αχαΐα – Ψάχνουν τον δράστη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ένα σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου, σημειώθηκε στο χωριό Δάφνες του Δήμου Αιγιαλείας, στην Αχαΐα.

Σκύλος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος με δυο σφαίρες στην πλάτη και μετά από άμεση κινητοποίηση και ενέργειες του Φιλοζωικού Συλλόγου «Τα φιλαράκια» Αιγιαλείας και του Τμήματος αδέσποτων ζώων του Δήμου, υπεβλήθη σε χειρουργείο, ωστόσο η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη, σύμφωνα με το pelop.gr.

Συγκεκριμένα, το κυνηγόσκυλο, που δεν φέρει ηλεκτρονική σήμανση, μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε κτηνιατρείο στο Αίγιο και εν συνεχεία στην Πάτρα, προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Σχεδόν εξ επαφής ο πυροβολισμός στο άτυχο ζώο

Κατά τη γνωμάτευση της κτηνιάτρου, όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος, εικάζεται ότι το όπλο ήταν κυνηγετικό και ο πυροβολισμός έγινε σχεδόν εξ επαφής. Το ζώο έχει υποστεί εκτεταμένη ζημιά, καθώς λείπει όλη η μυϊκή μάζα της ωμοπλάτης, βρίσκεται στον ορό και τρέφεται με σύριγγα.

Για το περιστατικό υπεβλήθη μήνυση κατά αγνώστων και ζητήθηκε η άμεση επέμβαση της Αστυνομίας για την εξιχνίαση του περιστατικού αλλά και των προηγούμενων μαζικών δηλητηριάσεων και πυροβολισμών που έχουν καταγραφεί στο ίδιο χωριό κατά το παρελθόν. Από «Τα Φιλαράκια» καλείται όποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει έστω και ανώνυμα στο τηλέφωνο: 6942-523268.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.