ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκηνές φαρ ουέστ στην Κρήτη – «Βροχή» πυροβολισμών με τρεις τραυματίες (φωτο-βίντεο)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί φέρεται να πυροβόλησαν 17 φορές!

Σκηνές φαρ ουέστ στην Κρήτη – «Βροχή» πυροβολισμών με τρεις τραυματίες (φωτο-βίντεο)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 16:19) Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (14/2) στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Γάζι, μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς σε κεντρικό δρόμο, μπροστά στα μάτια περαστικών, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε ένας 20χρονος.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, αστυνομικοί παρακολουθούσαν έναν καταζητούμενο, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε ότι τον πλησιάζουν, άρχισε να πυροβολεί σε βάρος τους, έξω από καφετέρια, δίπλα στα ΕΛΤΑ.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τον καταδίωξαν ώσπου τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, υπάρχουν τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ένας 36χρονος αξιωματικός της Ασφάλειας Ηρακλείου ο 35χρονος δράστης, ένας νεαρός 20 ετών, που βρισκόταν σε καφετέρια και δέχτηκε δύο πυροβολισμούς στα πόδια.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί φέρεται να πυροβόλησαν 17 φορές.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό, ο οποίος έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους, ενώ σύμφωνα με το flashnews.gr, ο δράστης του αιματηρού περιστατικού μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στο Ηράκλειο Κρήτης διότι κατά τη διάρκεια σύλληψης του καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.