ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρ.Πισπιρίγκου: Η πλευρά της ζήτησε διακοπή της συνεδρίασης – «Ο γενετικός έλεγχος στη Τζωρτζίνα δεν έδειξε κάτι»

«Τα αμιγώς αυτοάνοσα νοσήματα δεν είναι κληρονομικά γενικά»

Ρ.Πισπιρίγκου: Η πλευρά της ζήτησε διακοπή της συνεδρίασης – «Ο γενετικός έλεγχος στη Τζωρτζίνα δεν έδειξε κάτι»

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της πλευράς της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη διακοπή της συνεδρίασης λόγω της απουσίας του Αλέξη Κούγια.

Πιο συγκεκριμένα, τη διακοπή της συνεδρίασης ζήτησε σήμερα η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας λόγω υποχρεώσεων σε άλλο δικαστήριο δεν μπορούσε να παραβρεθεί ώστε να εξετάσει τον γιατρό Γιάννη Παπαγιάννη, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα κι αφού έγιναν κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις από την έδρα στον μάρτυρα ο οποίος είχε εξεταστεί σε άλλη συνεδρίαση, ρωτήθηκε και η Ρούλα Πισπιρίγκου αν επιθυμεί να υποβάλλει ερωτήσεις αφού δεν εκπροσωπούνταν από συνήγορο, με την κατηγορούμενη να απαντά αρνητικά.

Στη συνέχεια εξετάστηκε ο γενετιστής Περικλής Μακρυθανάσης, που είχε κάνει το γονιδιακό έλεγχο τόσο στην Τζωρτζίνα όσο και στην Ίριδα, το βρέφος της οικογένειας. Κατά τον μάρτυρα δεν βρέθηκε κάποιο πρόβλημα. «Ελέγξαμε τα γονίδια που σχετίζονται με τον αιφνίδιο θάνατο. Επεκτάθηκε ο έλεγχος και σε αλλά γονίδια όπως αυτά που αφορούν τα μεταβολικά νοσήματα. Κάθε φορά ο έλεγχος πρέπει να στοχεύει κάπου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως πρόσθεσε ο γενετιστής : «Θεωρητικά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα υπάρχουν ασθένειες εκτός από αυτές που σχετίζονται με την καρδιά και προκαλούν ανακοπή. Τα αμιγώς αυτοάνοσα νοσήματα δεν είναι κληρονομικά γενικά» διευκρίνισε ο μάρτυρας αναφερόμενος στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει η Ρ. Πισπιρίγκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.