ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρ.Πισπιρίγκου στην απολογία της: «Με χτύπησαν στη ΓΑΔΑ για να πω για την κεταμίνη»

«Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι σκοπούς εξυπηρέτησε όλο αυτό που έγινε»

Ρ.Πισπιρίγκου στην απολογία της: «Με χτύπησαν στη ΓΑΔΑ για να πω για την κεταμίνη»

Σήμερα (10/1) συνεχίστηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας με χορήγηση μεγάλης δόσης κεταμίνης.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ανέφερε μάλιστα σήμερα στην απολογία ότι μέσα στη ΓΑΔΑ δέχθηκε σωματική κακοποίηση προκειμένου να ομολογήσει -όπως είπε -ότι δολοφόνησε την κόρη της με κεταμίνη, κάτι που μέχρι σήμερα αρνείται. Ακόμη αναφέρθηκε στις συνθήκες φυλάκισής της στον Κορυδαλλό και υποστήριξε πως ποτέ δεν κατάλαβε γιατί ξαφνικά η οικογένειά της ενώ είχε την συμπαράσταση της κοινής γνώμης για τα τρία κορίτσια που έχασε, βρέθηκε στο «στόχαστρο» με τα ΜΜΕ να την κατηγορούν ως «φόνισσα» των παιδιών της.

Ειδικότερα, συνεχίζοντας σήμερα την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα, που όπως είπε την στοχοποιούσαν ως δολοφόνο των παιδιών της. «Ήταν η περίοδος που όλη η Ελλάδα μιλούσε για το τι είχε συμβεί στην οικογένειά μου. Είχε αρχίσει ένας μύθος γύρω από το δικό μου όνομα, δεν θυμάμαι πως ξεκίνησε (…). Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγιναν “Πυθίες” ξαφνικά όλοι. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι σκοπούς εξυπηρέτησε όλο αυτό που έγινε. Να βγαίνουν δημοσιεύματα και όλη η κοινή γνώμη να παρασύρεται από αυτό και να μας μισούν όλοι χωρίς να μας γνωρίζει κανείς. Μόλις βγήκε αυτό για την κεταμίνη στη Τζωρτζίνα παρέσυρε και τα άλλα παιδιά».

Συνεχίζοντας η κατηγορούμενη μητέρα υποστήριξε ότι ήταν λάθος της που μιλούσε το διάστημα εκείνο στα ΜΜΕ αλλά όπως ανέφερε τα περισσότερα βίντεο με την φωνή της και τα οποία έχουν δημοσιοποιηθεί είναι χωρίς την έγκρισή της. «Είναι όλα ηχογραφημένα χωρίς την έγκριση μου. Με έπαιρναν τηλέφωνο και εγώ απαντούσα, δεν είχα κάτι να φοβηθώ. Όμως έκανα λάθος. Δεν έκλαιγα στο τηλέφωνο και μετά έβγαιναν και έλεγαν “ύποπτη η μάνα”. Στο facebook απειλούσαν και την ίδια μου τη ζωή».

Αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου άφησε αιχμές για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη με δημοσιογράφους. «Άκουσα εδώ τον κ. Δασκαλάκη να λέει εδώ ότι δεν ήθελε εκείνος τους δημοσιογράφους και ότι εγώ είχα κολλήσει με τη δημοσιότητα. Όμως μου είχε στείλε μηνύματα που φαίνονταν ότι μιλούσε με δημοσιογράφους και τους έδινε πληροφορίες. Να μην λέμε ανακρίβειες. Να πει “έχω μιλήσει με δημοσιογράφους”. Να έχει το θάρρος. Όλα αυτά τα μηνύματα τα έχω εδώ» είπε η κατηγορούμενη για να υποστηρίξει ότι η ίδια και ο πατέρας της Τζωρτζίνας είχαν προσπαθήσει να θέσουν όρια στη δημοσιότητα που είχε λάβει η υπόθεσή τους, όμως «το θέμα ξέφυγε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.