ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των παιδιών στην Πάτρα – Ερευνούν τοξική ουσία & στη Μαλένα

Τα ευρήματα στο συκώτι του κοριτσιού

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των παιδιών στην Πάτρα – Ερευνούν τοξική ουσία & στη Μαλένα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που καταγράφονται στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πώς έχει ήδη προφυλακιστεί η 33χρονη μητέρα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ωστόσο πλέον ερευνώνται και οι υποθέσεις των θανάτων των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας: της Ίριδας και της Μαλένας.

Μέχρι στιγμής, ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή του επίσημου πορίσματος, πολλοί ιατροδικαστές έκαναν λόγο για ασφυκτικό θάνατο.

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» υπάρχει πλέον ένα νέο σενάριο που ερευνούν οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με τον θάνατο της Μαλένας.

Πρόκειται για το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία και στη μικρή Μαλένα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά προκύπτουν από τα ευρήματα στο συκώτι του κοριτσιού, τα οποία δεν δικαιολογούνται από τις υπόλοιπες παθήσεις που είχε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.