ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρέθυμνο: 40χρονος έπεσε από μπαλκόνι και έχασε την ζωή του

Κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία

Ρέθυμνο: 40χρονος έπεσε από μπαλκόνι και έχασε την ζωή του

Ακόμα μια τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, όταν ένας 40χρονος άνδρας που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του κάνοντας εργασίες ξαφνικά έπεσε στο κενό.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσε αμέσως και μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Οι γιατροί διαπίστωσαν πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα, με αποτέλεσμα όταν εισήχθη στο χειρουργείο, να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία την ώρα της επέμβασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία του Ρεθύμνου κάνει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.