ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρέθυμνο: Νέες αποκαλύψεις για την 15χρονη – Κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τρεις άνδρες με διαφορά λίγων λεπτών

Ο 38χρονος Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη είχε συναινέσει στις συναντήσεις τους

Ρέθυμνο: Νέες αποκαλύψεις για την 15χρονη – Κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τρεις άνδρες με διαφορά λίγων λεπτών

Στη δημοσιότητα ήρθαν νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, με θύμα μια 15χρονη, καθώς στη δικογραφία που έχει μεταβιβαστεί στον Εισαγγελέα, αναφέρεται ότι ανήλικη κακοποιήθηκε από τρεις άνδρες την ίδια ημέρα, με διαφορά μάλιστα λίγων λεπτών.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, δεν υπάρχουν ενδείξεις από την προανάκριση που να υποδηλώνουν ότι οι άνδρες που εμπλέκονται με το περιστατικό είχαν σεξουαλικές σχέσεις με την 15χρονη εναντίον χρηματικής αμοιβής.

Η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φαίνεται να συνέβαινε συνεχώς τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που ήταν 12 ετών.

Συνολικά κατηγορούνται δώδεκα άτομα των οποίων οι ηλικίες είναι από 18 έως 38 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου.

Η αστυνομία και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου που έχει αναλάβει την προανάκριση, εκτιμά ότι η κακοποίηση της κοπέλας από ήταν 12 ετών, γινόταν και μέχρι πριν από 20 ημέρες.

Σύμφωνα με πλήροφορίες, η υπόθεση εμπλέκει περίπου 12 ενήλικους άνδρες, 10 Έλληνες και 2 αλλοδαπούς, από την περιοχή του Μυλοποτάμου.

Κατηγορούνται ότι εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά μιαν ανήλικη, ηλικίας 14 ετών σήμερα, συμμετέχοντας σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν από περίπου 10 ημέρες συνελήφθη ένας άντρας 38 ετών, Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακρίτριας και κρίθηκε ως προφυλακιστέος.

Ως προς τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, έχουν πλέον τεθεί υπό την εποπτεία των αρχών ασφαλείας και της δικαιοσύνης και αναμένεται να αντιμετωπίσουν νομικές κυρώσεις.

Ο 38χρονος Πακιστανός αναφέρει ότι υπήρξε «συναίνεση»

Ο 38χρονος Πακιστανός συνελήφθη και παρουσιάστηκε στα δικαστήρια, όπου απολογήθηκε για τις πράξεις του.

Ωστόσο, οι επιχειρήματά του δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς. Σύμφωνα με αναφορές, ισχυρίστηκε ότι η 14χρονη είχε συναινέσει στις συναντήσεις τους.

Παρόλα αυτά, σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον νόμο, η συναίνεση του ανηλίκου δεν έχει νομική αξία σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά συνέπεια, όλες οι σεξουαλικές πράξεις με ανήλικους θεωρούνται παράνομες και διώκονται από το νόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.