ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: 19χρονος προσπάθησε να κρύψει κοκαΐνη μέσα σε βαλβίδα εξαγωγής αέρα – Ο σκύλος ανιχνευτής την εντόπισε

Δεν γίνετε να ξεγελάσεις την... όσφρηση του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών

Ρόδος: 19χρονος προσπάθησε να κρύψει κοκαΐνη μέσα σε βαλβίδα εξαγωγής αέρα – Ο σκύλος ανιχνευτής την εντόπισε

Η συσκευασία που περιείχε μια ειδική βαλβίδα εξαγωγής αέρα και την οποία είχε μέσα στις αποσκευές του ένας 19χρονος Έλληνας που έφτασε με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά στο λιμένα Ακαντιάς της Ρόδου, μπορεί να ξεγελούσε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού…

Δεν μπόρεσε, όμως, να ξεγελάσει την… όσφρηση του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της ομάδας Κ9 που είχαν μαζί τους και αντέδρασε αμέσως μόλις αποβιβάστηκε ο νεαρός! Όταν εξετάστηκε με προσοχή η βαλβίδα, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό της ήταν κρυμμένες μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 360 γραμμαρίων και άλλες τρεις οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 20 γραμμαρίων!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι λιμενικοί κατέσχεσαν τις συσκευασίες και προχώρησαν στην σύλληψη του νεαρού επιβάτη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.