ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρόδος: Αναβλήθηκε η δίκη για τον δάσκαλο καράτε που κατηγορείται για παρενόχληση ανήλικης

Η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου

Ρόδος: Αναβλήθηκε η δίκη για τον δάσκαλο καράτε που κατηγορείται για παρενόχληση ανήλικης

Αναβλήθηκε η δίκη για την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 15χρονης από έναν 59χρονο δάσκαλο πολεμικών τεχνών που συνελήφθη μετά από καταγγελία της ανήλικης.

Η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Σύμφωνα με τη μαθήτρια, ο 59χρονος την φίλησε στο κεφάλι και στο στήθος στην σχολή καράτε ενώ ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίζεται επικαλούμενος μαρτυρίες άλλων μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα, 20.30 ώρα της 19ης Φεβρουαρίου 2024 καταγγέλθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού από την ανήλικη, παρουσία των γονέων της, ότι ο ανωτέρο δράστης δάσκαλος Καράτε την στιγμή που βρισκόταν στα αποδυτήρια η ανήλικη, μπήκε μέσα κι αφού πρώτα την αγκάλιασε, την φίλησε στο κεφάλι και στην περιοχή του στήθους της σύμφωνα με τη «δημοκρατική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξεταζόμενη η ανήλικη, παρουσία παιδοψυχολόγου, ανέφερε ότι η κίνηση του προς αυτήν έγινε χωρίς την θέληση της και ότι της προκάλεσε φόβο και αμηχανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.