ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρόδος: Η 21χρονη που κατήγγειλε τον Στιβ Μιλάτος για βιασμό προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της

Ο Μιλάτος, μοντέλο, ο οποίος πέρυσι συμμετείχε και στο Big Brother, αρνείται τους ισχυρισμούς

Ρόδος: Η 21χρονη που κατήγγειλε τον Στιβ Μιλάτος για βιασμό προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της

H 21χρονη Βρετανίδα τουρίστρια που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον Στηβ Μιλάτο, «προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της μετά την επίθεση, αλλά σώθηκε αφού την ανακάλυψε μια φίλη της», αποκαλύπτει η MailOnline

Η Βρετανίδα βρισκόταν σε διακοπές στη Ρόδο μαζί με άλλες τρεις φίλες της για να γιορτάσουν το τέλος των πανεπιστημιακών τους εξετάσεων, όταν, όπως ισχυρίζεται, δέχτηκε επίθεση από τον 30χρονο Steve Milatos, αφού της ζήτησε να φύγει μαζί του από νυχτερινό κέντρο στο οποίο διασκέδαζαν.

Ο Μιλάτος, μοντέλο, ο οποίος πέρυσι συμμετείχε και στο Big Brother, αρνείται τους ισχυρισμούς.

Οι δύο τους συναντήθηκαν αρχικά στο μπαρ Socrates, το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Λίνδου και στο οποίο εργάζεται ο Μιλάτος.

Αφού ήπιαν μερικά σφηνάκια, ισχυρίζεται ότι εκείνος ενθάρρυνε εκείνη και τους φίλους της να πάνε σε κοντινό νυχτερινό κέντρο όπου τους συνάντησε γύρω στη 1 τα ξημερώματα.

Ο Ιωάννης Κοκκινογένης, ο δικηγόρος της γυναίκας, δήλωσε στη MailOnline ότι ενώ βρισκόταν στο κλαμπ, ο Μιλάτος ζήτησε από τη γυναίκα να βγει έξω για να κουβεντιάσουν και στη συνέχεια την οδήγησε σε ένα σκοτεινό δρομάκι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου φέρεται να τη βίασε.

Ο κ. Κοκκινογένης αποκάλυψε: «Η πελάτισσά μου βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε αργά το βράδυ της 25ης Μαΐου.

Μετά το βιασμό, έφυγε από το εγκαταλελειμμένο σπίτι και έτρεξε στις φίλους της ουρλιάζοντας. Την πήγαν στο δωμάτιό τους και η 21χρονη, έκανε ένα ντους γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της. Μία από τις φίλες της πήγε μέσα πάνω στην ώρα και την έσωσε».

Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η καταγγέλλουσα είναι φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας σε φημισμένο πανεπιστήμιο της βόρειας Αγγλίας, αλλά κατάγεται από το Λονδίνο, όπου ζει η οικογένειά της.

Και πρόσθεσε: «Η γυναίκα έκανε διακοπές στη Ρόδο από τις 22 έως τις 27 Μαΐου για να γιορτάσει το τέλος των πανεπιστημιακών εξετάσεων μαζί με άλλες τρεις φοιτήτριες.

Τη νύχτα της επίθεσης είχε πιει μόνο δύο ή τρία ποτά. Είναι φοιτήτρια αγγλικής φιλολογίας, προέρχεται από πολύ εύπορη επιχειρηματική οικογένεια και δεν προβάλλει οικονομικές αξιώσεις έναντι του κατηγορουμένου. Το μόνο που ζητάει είναι να τιμωρηθεί για το έγκλημα του βιασμού».

Μια έκθεση της αστυνομίας, βασισμένη στη μαρτυρία του φερόμενου ως θύματος, αναφέρει: «Είχε έρθει με τέσσερις φίλες της στη Ρόδο για διακοπές, προκειμένου να γιορτάσουν το τέλος των πανεπιστημιακών εξετάσεων και έμειναν όλοι μαζί στο Πευκί.

Όπως αναφέρει η ίδια, την Τρίτη αποφάσισαν όλοι μαζί να επισκεφθούν τη Λίνδο για δείπνο και διασκέδαση».

Η αναφορά αναφέρει ότι ο Μιλάτος ζήτησε από τη γυναίκα «να βγει έξω για πέντε λεπτά» και εκείνη συμφώνησε.

Η οικογένεια της 21χρονης βρίσκεται στη Ρόδο, στο πλευρό της και αναμένεται να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο την Παρασκευή, καθώς τη υπόθεση ερευνά η ΕΛΑΣ.

Σήμερα ο Μιλάτος αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή, όπου θα ερωτηθεί για το τι συνέβη και στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα πρέπει να του αποδοθούν κατηγορίες.

Ο Στέλιος Αλεξανδρής, δικηγόρος του Μιλάτου, υποστηρίζει ότι ο πελάτης του είναι αθώος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τίποτα από όσα ισχυρίζεται η κυρία δεν έχει συμβεί. Είναι αλήθεια ότι συναντήθηκαν και είναι αλήθεια ότι υπήρξε συναινετική επαφή. Και αυτό είναι όλο.Περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση που θα αποδείξει όσα λέει ο πελάτης μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.