ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας σε τροχαίο με «γουρούνα»

Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Ρόδος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας σε τροχαίο με «γουρούνα»

Ένας νεκρός κι ένας σοβαρά τραυματίας, είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Ρόδο όταν τετράτροχο όχημα (γουρούνα) στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, έπεσε σε απόκρημνη περιοχή στον Προφήτη Ηλία σε δρόμο που οδηγεί προς τη Σάλακο.

Πρόκειται για δύο αδέλφια, τουρίστες από τη Γερμανία, που επέβαιναν στο όχημα το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο γκρεμό. Ο ένας υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματά του, ενώ η  κατάσταση του δεύτερου τραυματία κρίνεται  ιδιαίτερα σοβαρή.

Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, Αστυνομία και πυροσβέστες που συνδράμουν στο έργο της μεταφοράς τους στο νοσοκομείο, καθλως και η ομάδα ΕΘΟΜΑΚ Σαλάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» τα δύο αδέλφια από τη Γερμανία ηλικίας από 30 έως 40 ετών βρίσκονταν μαζί με τον ξάδελφο τους στο νησί για διακοπές. Οι τέσσερις άνδρες επιβαίνοντας σε δύο «γουρούνες» έκαναν βόλτα στη περιοχή του Προφήτη Ηλία. f5fd34c6087d7b98876688cb9438050f 78b6156efa140de3b2d8917a85a97309

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.