ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρόδος: Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή στην 26χρονη Αγγλίδα – «Με βίαζαν διαδοχικά όλο το βράδυ»

Κρίθηκε ένοχη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση ενός 21χρονου Αλβανού και ενός 23χρονου Έλληνα

Ρόδος: Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή στην 26χρονη Αγγλίδα – «Με βίαζαν διαδοχικά όλο το βράδυ»

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, επέβαλε χθες Τετάρτη 6 Απριλίου, ποινή φυλάκισης 3 ετών με 3ετή αναστολή, σε μια 26χρονη Αγγλίδα που κρίθηκε ένοχη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση ενός 21χρονου Αλβανού και ενός 23χρονου Έλληνα, τους οποίους κατήγγειλε για ομαδικό βιασμό.

Οι δύο νεαροί, έχουν κριθεί αθώοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω για βιασμό που τελέστηκε από δύο δράστες οι οποίοι ενήργησαν από κοινού.

Η εγκαλούσα εν γνώσει της αναλήθειας των ισχυρισμών της, όπως είπαν, κατέθεσε ψευδώς ότι την βίασαν, αφού δεν ευρέθησαν ίχνη άσκησης βίας, καθώς δεν διαπιστώθηκε καμία κάκωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός της, δεν ευρέθη ίχνος σπερματοζωαρίου, δεν ευρέθη ίχνος βιασμού.

Το ιστορικό της υπόθεσης φέρεται να έχει ως εξής:

Στις 30 Ιουλίου 2017 στις 07.30, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να εξανάγκασαν μια 26χρονη Αγγλίδα, που διέμενε προσωρινά στην Κάλαθο, σε συνουσία ταυτόχρονα και επανειλημμένα παρά τη θέλησή της, σε δωμάτιο πίσω από εστιατόριο. Η 26χρονη εργαζόταν συγκεκριμένα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λίνδο και ανέπτυξε ερωτική σχέση με τον 21χρονο, ο οποίος εργαζόταν στο ίδιο κατάστημα.

Τον δεύτερο είχε δει ορισμένες φορές σε άλλο κατάστημα στην ίδια περιοχή, όπου εργαζόταν. Η 26χρονη με τον 21χρονο πήγαν στο κατάστημα, όπου εργαζόταν ο 22χρονος για διασκέδαση. Εκεί ο 21χρονος την ενημέρωσε ότι θα φιλοξενούσαν στην οικία του τον 22χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού πρώτα πήγαν όλοι μαζί σε έναν φούρνο για να φάνε, κατέληξαν σε ένα δωμάτιο, όπου, όπως υποστηρίζει η Αγγλίδα είχε πάει για πρώτη φορά. Ο σύντροφός της άρχισε, όπως είπε να την φιλάει και σε κάποια στιγμή παρουσιάστηκε στον χώρο ο δεύτερος, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Ο 21χρονος, όπως ισχυρίστηκε, της ζήτησε να τον φιλήσει και εκείνη αρνήθηκε και σε κάποια στιγμή την ακινητοποίησε με το βάρος του σώματός του, της έβγαλε το εσώρουχο και της ανέβασε την φούστα, ενώ ο δεύτερος κοίταζε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατόπιν την εξανάγκασαν, όπως υποστήριξε ψευδώς, σε ασελγείς πράξεις και ήλθαν σε ερωτική επαφή μαζί της, χωρίς προφύλαξη, διαδοχικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.