ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Μαυροειδάκος για καταδίωξη στον Ασπρόπυργο: «Θέλουμε οι συνάδελφοί μας να μην είναι αναλώσιμοι – Συνελήφθη ο ένας δράστης»

«Τα περιστατικά αυτά δεν είναι απλώς νούμερα» είπε

Σ.Μαυροειδάκος για καταδίωξη στον Ασπρόπυργο: «Θέλουμε οι συνάδελφοί μας να μην είναι αναλώσιμοι – Συνελήφθη ο ένας δράστης»

Την αγανάκτησή του για τον τρόπο αντιμετώπισης των αστυνομικών με αφορμή τον θάνατο 29χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης εξέφρασε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Μιλώντας για την καταδίωξη, ο Σ.Μαυροειδάκος ανέφερε ότι ο δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Μαυροειδάκος: Τα περιστατικά αυτά δεν είναι απλώς νούμερα

«Για κάποιους αυτά τα περιστατικά μπορεί να είναι απλώς νούμερα όμως για εμάς που ξέρουμε τι γίνεται και ξέρουμε τι αγώνα κάνουν τα παιδιά στην Άμεση Δράση και ειδικότερα στην Ομάδα Δίας. Προσπαθούμε πάντα να τους στηρίζουμε αλλά απ’ ότι φαίνεται η Πολιτεία είναι απούσα. Δεν είναι στιγμές που κάποιος συνδικαλιστής βρίσκει την ώρα να μιλήσει για το πώς συμπεριφέρεται το κράτος και η εκάστοτε κυβέρνηση, όχι μόνο η τωρινή, απέναντι στους αστυνομικούς. Για κάποιους το επάγγελμα που κάνουμε δεν είναι επικίνδυνο, αλλά δεν είναι η ώρα. Σκεφτείτε με τη ψυχολογία βγαίνουν τώρα, 7 η ώρα ξεκινούν οι πρωινές ομάδες, ανεβαίνουν στις μηχανές και συνεχίζουν να προσφέρουν, να υπηρετούν και να προστατεύουν τον πολίτη» δήλωσε.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει (ως ομοσπονδία) είναι να θωρακίσουμε τους συναδέλφους μου να μην είναι αναλώσιμοι. Είναι δύσκολες στιγμές. Δεν ξέρω τι πρέπει πια να κάνουμε πλέον ως συνδικαλιστές για να καταλάβουν κάποιοι ότι υπάρχουν άνθρωποι έξω για να προστατεύσουν τους άλλους και δεν έχουν καμία δίκαιη αντιμετώπιση».

Στη συνέχεια, ο Σ.Μαυροειδάκος είπε: «Και αυτό το πράγμα με τις καταδιώξεις και με τους Ρομά, συνέχεια, οι οποίοι κλέβουν αυτοκίνητα, κάνουν διαρρήξεις, νομίζω ότι κάποια στιγμή η Πολιτεία πρέπει να αποφασίσει να τους σταματήσει γιατί δεν μπορούν να βρίσκουν συνέχεια η ομάδα ΔΙΑΣ, τα περιπολικά και την ΟΠΚΕ τους ίδιους και τους ίδιους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με την καταδίωξη, ο Σ.Μαυροειδάκος ανέφερε ότι έχει έχει συλληφθεί ο ένας και φέρεται να πρόκειται για «Ρομά από την περιοχή της Νίκαιας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.