ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Σ.Μπαλάσκας για δικηγόρο που κατηγορείται για ξυλοδαρμό: «Όλα συγκλίνουν ότι έχει γίνει μια πολύ βάναυση κακοποίηση»

«Πρέπει να είμαστε απολύτως προσεκτικοί στην προκειμένη περίπτωση διότι πολλοί ξέρουμε τι έγινε αλλά υπάρχει πάρα πολύ αναβρασμός στον κόσμο έξω, επειδή είναι πάρα πολύ γνωστό πρόσωπο» ανέφερε

Σ.Μπαλάσκας για δικηγόρο που κατηγορείται για ξυλοδαρμό: «Όλα συγκλίνουν ότι έχει γίνει μια πολύ βάναυση κακοποίηση»

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας για τον γνωστό ποινικολόγο ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία ανέφερε ότι «όλα συγκλίνουν ότι έχει γίνει μια πολύ βάναυση κακοποίηση».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας συμπλήρωσε πως «αυτήν τη στιγμή περιμένουμε την ιατροδικαστική για να βγάλει το τελικό αποτέλεσμα. Η γυναίκα του πήγε στο ιδιωτικό νοσοκομείο και δήλωσε ότι έπεσε από τις σκάλες. Μόνη της πήγε, μετά πήγε και ο δικηγόρος, έχει γίνει ένα μπέρδεμα εκεί πέρα. Πρέπει να είμαστε απολύτως προσεκτικοί στην προκειμένη περίπτωση διότι πολλοί ξέρουμε τι έγινε αλλά υπάρχει πάρα πολύ αναβρασμός στον κόσμο έξω, επειδή είναι πάρα πολύ γνωστό πρόσωπο».

Σύμφωνα με τον Σ.Μπαλάσκα: «Η ουσία είναι ότι το ‘τσίμπησε’ η γυναίκα του το panic button και υπέγραψε και το πήρε. Αυτή η γυναίκα πήγε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο και είπε έπεσα από την σκάλα. Ένας γιατρός που την εξέτασε όμως κατάλαβε, έκανε μια προσωπική συζήτηση μαζί της και του είπε. Αυτό που είπε, αυτός το είπε αμέσως στην Αστυνομία και η Αστυνομία πλέον αυτεπαγγέλτως επιλαμβάνεται σε τέτοιες υποθέσεις. Υπήρχε ένα σοκ και ενημερώθηκε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αμέσως όταν καταλάβανε για ποιον πρόκειται».

«Στην προκειμένη περίπτωση όλα συγκλίνουν ότι έχει γίνει μια πολύ βάναυση κακοποίηση με πάρα πολύ σοβαρά τραύματα σε αυτήν τη γυναίκα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο», συμπληρώνει, επισημαίνοντας πως: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουμε γι’ αυτόν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ το πάω ήπια γιατί έχω πει και δημοσίως ότι τον συμπαθώ, τον αγαπώ, είναι φίλος μου και μερικές φορές σε δικές μου υποθέσεις, άδικες, που μου ‘γιναν από μερικούς από πάνω, να μην πω τα ονόματά τους, που έχουν και υπουργικούς θώκους, με βοήθησε», λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας, υπογραμμίζοντας ότι: «Ο κόσμος είναι το θέμα. Αυτήν την στιγμή αν του καταλογιστεί η πράξη, αν θα πάει για δικάσιμο, αν αποδειχτεί και μιλήσει η σύζυγος και δεν προφυλακιστεί, θα έχουμε άλλο θέμα με τον κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.