ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Σαντορίνη: Παράνομος μετανάστης «έσπρωχνε» ποσότητες κοκαΐνης στα μπαρ

Κοντά στο σπίτι του είχε κρύψει συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 242,5 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές

Σαντορίνη: Παράνομος μετανάστης «έσπρωχνε» ποσότητες κοκαΐνης στα μπαρ

Στο πλαίσιο επιχείρησης ελέγχων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας παράνομος μετανάστης ο οποίος «έσπρωχνε» ποσότητες κοκαΐνης στα μπαρ και τα άλλα νυχτερινά κέντρα της Σαντορίνης. 

Αρχικά, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό αργά το βράδυ της Δευτέρας επειδή οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας και άδεια παραμονής στη χώρα. Όμως, κατά την σωματική έρευνα που του έκαναν, βρέθηκαν στην κατοχή του τρία «φιξάκια» με συνολικά 2,37 γραμμάρια κοκαΐνης και 540 ευρώ.

Στην πορεία της έρευνας, βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης μια υπαίθρια «καβάντζα» κοντά στην κατοικία του δράστη, όπου είχε κρύψει συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 242,5 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο τυφέκιο, μια δίοπτρα και 6.685 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για αποθήκευση, συσκευασία και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα, καθώς και παράβαση του Κ.Ο.Κ., με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.