ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σαντορίνη: Συνελήφθη 23χρονος Αιγύπτιος που θώπευε γυναίκες στα σοκάκια του νησιού

Η καταγγελία 44χρονης

Σαντορίνη: Συνελήφθη 23χρονος Αιγύπτιος που θώπευε γυναίκες στα σοκάκια του νησιού

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 23χρονος Αιγύπτιος, που συνελήφθη στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης καθώς καταγγέλθηκε από 44χρονη ότι θώπευσε γυναίκες στα σοκάκια του νησιού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, η 44χρονη γυναίκα ενώ περπατούσε μόνη της σε στενό δρόμο της Καλντέρας στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης, αντιλήφθηκε ότι την ακολουθεί ένας άνδρας.

Προσπάθησε για αρκετή ώρα να τον αποφύγει χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή, ο άγνωστος προς εκείνην άντρας, την πλησίασε και με το χέρι του την θώπευσε στον αριστερό γλουτό της, προσβάλοντας με την χειρονομία αυτή τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Η γυναίκα σοκαρισμένη άρχισε να βάζει τις φωνές και να ζητάει βοήθεια. Ο δράστης τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα που εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής ως εποχιακή υπαλληλος, κατήγγειλε το περιστατικό ενώ άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 23χρονος αλλοδαπός άνδρας από την Αίγυπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, αναγνωρίστηκε από το θύμα ως ο δράστης της επίθεσης. Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.