ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Δυτική Αττική: Επτά συλλήψεις στην αστυνομική επιχείρηση μετά τις ταραχές των Ρομά (upd)

H επιχείρηση εστιάζεται στις περιοχές του Μενιδίου, του Ζεφυρίου και των Άνω Λιοσίων

Δυτική Αττική: Επτά συλλήψεις στην αστυνομική επιχείρηση μετά τις ταραχές των Ρομά (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 15:07) Σε επτά συλλήψεις έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν στην επιχείρηση της αστυνομίας που βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στη δυτική Αττική.

H επιχείρηση εστιάζεται στις περιοχές του Μενιδίου, του Ζεφυρίου και των Άνω Λιοσίων, ενώ σε αυτή συνδράμουν όλες οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Ειδικότερα, στην επιχείρηση λαμβάνουν μέρος δυνάμεις των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας και όλων των άλλων υπηρεσιών καθώς και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ και οχήματα ρίψης νερού «Αίαντες».

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έρχεται μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας στην Περιφερειακή Οδό Αιγάλεω.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 11:20, ομάδα αγνώστων ακινητοποίησε φορτηγό που εκινείτο στον συγκεκριμένο δρόμο, αποβίβασαν τον 42χρονο οδηγό με τη βία και έβαλαν φωτιά στο όχημά του, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι άγνωστοι πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα εναντίoν αστυνομικών της ΟΠΚΕ που έσπευσαν στο σημείο, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.