ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σέρρες: Δήλωναν εικονικές σφαγές για να μη χάνουν τις επιδοτήσεις – Επτά άτομα στον Εισαγγελέα

Απίστευτη απάτη από κτηνοτρόφους και κτηνιάτρους

Σέρρες: Δήλωναν εικονικές σφαγές για να μη χάνουν τις επιδοτήσεις – Επτά άτομα στον Εισαγγελέα

Ιδιώτες και κτηνίατροι του δημοσίου είχαν στήσει απίστευτη απάτη με εικονικές σφαγές, στην περιοχή των Σερρών.

Συνολικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, επτά άτομα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται για ιδιώτες αλλά και κτηνιάτρους, οι οποίοι έχουν σχέση με ιδιωτικό σφαγείο που έχει έδρα στον Δήμο Σιντικής.

Οι ιδιώτες κατηγορούνται ότι δήλωναν εικονικές σφαγές με σκοπό να διευκολύνουν τους κτηνοτρόφους να μην χάσουν τις επιδοτήσεις, ενώ οι κτηνίατροι για δωροδοκία , καθώς υπέγραφαν ότι πραγματοποιήθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα έγινε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.) της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.