ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σέρρες: Μετέφερε παράνομα μετανάστες κρυμμένους και στο πορτμπαγκάζ με κλεμμένο αυτοκίνητο

Οκτώ άτομα προσπαθούσε να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας ένας 21χρονος

Σέρρες: Μετέφερε παράνομα μετανάστες κρυμμένους και στο πορτμπαγκάζ με κλεμμένο αυτοκίνητο

Ένας αλλοδαπός συνελήφθη χθες τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του τμήματος Βισαλτίας, καθώς σε έλεγχο, που έγινε στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, διαπιστώθηκε να μεταφέρει συνολικά οχτώ αλλοδαπούς, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Από τους οκτώ επιβάτες οι τρεις ήταν ανήλικοι. Μάλιστα οι πέντε παράνομους μετανάστες βρίσκονταν στο χώρο επιβατών του οχήματος και οι υπόλοιποι τρεις ήταν κρυμμένοι στον χώρο των αποσκευών.

Για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 27 Ιουλίου 2022 στο Τμήμα Ασφάλειας Νέας Ιωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.