ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σκόπελος: Μεθυσμένος άνδρας…. κουτούλησε περιπολικό και τα προκάλεσε ζημιές στο αστυνομικό τμήμα

Όταν του ζητήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ «απασφάλισε» και άρχισε να χτυπά τους αστυνομικούς

Σκόπελος: Μεθυσμένος άνδρας…. κουτούλησε περιπολικό και τα προκάλεσε ζημιές στο αστυνομικό τμήμα

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη 44χρονου άνδρα στη Σκόπελο, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένος και όταν τού ζητήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το gegonota.news, ο άνδρας οδηγούσε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, και όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί στη Σκόπελο, τον έπιασε… αμόκ και έριξε κουτουλιά στο περιπολικό σπάζοντας το παρμπρίζ.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεδομένης και της υψηλής ποσότητας αλκοόλ στο αίμα του, δεν πτοήθηκε από τον όποιο τραυματισμό προκάλεσε στον εαυτό του από την «επίθεση» στο περιπολικό, και στράφηκε στη συνέχεια στους αστυνομικούς.

Σκόπελος: Ο 44χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς και προκάλεσε ζημιές στο αστυνομικό τμήμα

Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2020, και την Παρασκευή 16/6 η υπόθεση δικάστηκε ερήμην.

Ο 44χρονος άνδρας εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένος και όταν του ζητήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ «απασφάλισε» και άρχισε να χτυπά τους αστυνομικούς και το κεφάλι του στο περιπολικό, σπάζοντας το παρμπρίζ.

Όταν κατάφεραν οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν και τον οδήγησαν στο Τμήμα προκάλεσε ζημιές ξηλώνοντας τους σωλήνες του WC.

Την επόμενη ημέρα εφόσον μπόρεσε να συνέλθει από το μεθύσι και τον ενημέρωσαν για όσα έπραξε, έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη, ενώ πλήρωσε για τις ζημιές που προκάλεσε.

Χθες δικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για βία κατά υπαλλήλων κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και απειλή.

Ο 44χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 29 μηνών και 400 ευρώ με τριετή αναστολή, ενώ του δόθηκε η δυνατότητα η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.