ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκόπελος: Τράκαρε δίκυκλο και εγκατέλειψε τους τραυματίες αναβάτες

Ο άγνωστος αναβάτης της μηχανής εξαφανίστηκε

Σκόπελος: Τράκαρε δίκυκλο και εγκατέλειψε τους τραυματίες αναβάτες

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες του Α’ Λιμενικού Τμήματος στη Σκόπελο, για να εντοπίσουν έναν ασυνείδητο οδηγό μοτοσικλέτας, πιθανότατα αλλοδαπό, ο οποίος συγκρούστηκε με άλλο δίκυκλο με επιβαίνοντες δύο νεαρούς Έλληνες που τραυματίστηκαν, αλλά τους εγκατέλειψε αβοήθητους.

Το ατύχημα έγινε αργά τη νύχτα του Σαββάτου στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Σκοπέλου, όταν το δίκυκλο του δράστη συγκρούστηκε με αυτό των δυο παιδιών που ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της συνοδηγού και την πρόκληση υλικών ζημιών.

Όμως, ο άγνωστος αναβάτης της μηχανής έσπευσε να εξαφανιστεί και οι λιμενικοί αναζητούν πλάνα από κάμερες, που ενδέχεται να τον έχουν καταγράψει. Η κοπέλα μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Μέθυσε και τράκαρε δυο σταθμευμένα οχήματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, όταν ένας 55χρονος που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έχασε εντελώς τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας ζημιές. Το αλκοτέστ έδειξε 1,72mg/dL περιεκτικότητα στο αίμα στην πρώτη μέτρηση και 1,67mg/dL στη δεύτερη, όταν το επιτρεπτό όριο είναι 0,5 g ανά λίτρο αίματος κι έτσι ο μεθυσμένος οδηγός συνελήφθη και θα δικαστεί από το Αυτόφωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.