Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 43χρονης: Έσφιξε τα δάχτυλά του σαν τανάλια στον λαιμό της

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 43χρονης: Έσφιξε τα δάχτυλά του σαν τανάλια στον λαιμό της

Σοκαρισμένη είναι η χώρα από την δολοφονία μιας 43χρονης γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της.

Το απόγευμα της Παρασκευής (06.05.2022) ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της μητέρας των δύο παιδιών, που έμελλε να βρει έναν ασφυκτικό και βασανιστικό θάνατο μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε στο χωριό Πηγές στην Καβάλα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της ήταν βίαιος, καθώς στραγγαλίστηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο. Ο 55χρονος έσφιξε τα δάχτυλά του σαν τανάλια στον λαιμό της 43χρονης φαρμακοποιού και τα «έλυσε» όταν το θύμα είχε σταματήσει να αναπνέει.

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής κος Κιφνίδης ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και η αιτία θανάτου είναι ο στραγγαλισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βρέθηκαν εκχυμώσεις και εκδορές από τα νύχια στην τραχηλική χώρα ως το άνω μέρος. Εκτός από αυτά, εντοπίστηκε και κάταγμα στο υοειδές οστό, κάτω από τη γλώσσα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σπάσει μόνο με τα χέρια, με τα δάχτυλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.