Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της Ελευσίνας – «Πιάστηκαν» στα χέρια στη μέση του δρόμου οι εμπλεκόμενοι

Τρία άτομα επιτέθηκαν σε οδηγό με γροθιές και κλωτσιές σωριάζοντάς τον στο οδόστρωμα

Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της Ελευσίνας – «Πιάστηκαν» στα χέρια στη μέση του δρόμου οι εμπλεκόμενοι

Ένας εκκωφαντικός ήχος και φωνές αναστάτωσαν το κεντρικότερο σημείο της Ελευσίνας μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στη 1:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thriassio.gr, όχημα επαγγελματικής χρήσης βγήκε αντικανονικά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από την οδό Δήμητρος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια επιβάτιδα τραυματίστηκε και παρελήφθη από ασθενοφόρο στη 1:30μμ.

Επί τόπου κλήθηκε η τροχαία η οποία έσπευσε στο σημείο μετά από ελάχιστα λεπτά ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη των πραγμάτων.

Κατά τη διάρκεια της λήψης καταθέσεων από τους εμπλεκόμενους στο τροχαίο, στο σημείο κατέφθασαν οικείοι της οδηγού του δεύτερου οχήματος και άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά στον οδηγό που είχε την υπαιτιότητα, εξοργισμένοι από το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πνεύματα ωστόσο οξύνθηκαν και μέσα σε δευτερόλεπτα 2-3 άτομα του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές σωριάζοντάς τον στο οδόστρωμα με τους 2 αστυνομικούς που ήταν στο σημείο να είναι ανήμποροι να τους συγκρατήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.