ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

«Σπάει» τη σιωπή της η 28χρονη που βιάστηκε από Αφρικανό στα Πατήσια: «Τα ζώα είναι καλύτερα από αυτόν»

«Του είπα ότι έχω τρία παιδιά»

«Σπάει» τη σιωπή της η 28χρονη που βιάστηκε από Αφρικανό στα Πατήσια: «Τα ζώα είναι καλύτερα από αυτόν»

Μια 29χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στα Πατήσια από έναν άνδρα από τη Γουινέα. 

Ο δράστης μαζί με μια φίλη του την κρατούσαν κλειδωμένη μέσα στο διαμέρισμα μέχρι που κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει βοήθεια.

To θύμα μίλησε στο Star περιγράφοντας τα όσα βίωσε… «Αυτός ο ηλίθιος δεν είναι άνθρωπος. Είναι ηλίθιος πραγματικά. Τα ζώα είναι καλύτερα από αυτόν. Πραγματικά. Γιατί του είπα ότι έχω τρία παιδιά, μην το κάνεις αυτό σε μένα. Αλλά δεν με άκουσε», είπε.

Η 28χρονη γυναικά μιλά για τον άνδρα που όπως καταγγέλλει τη βίασε μέσα στο διαμέρισμα του στην Πατησίων: «Με έσπρωξε στο κρεβάτι, μου κρατούσε τα χέρια μαζί. Όταν άρχισα να ουρλιάζω μου έλεγε μην φωνάζεις. Μου έβαλε το χέρι στο στόμα. Με φίλησε, έκανε πολλά πράγματα δεν μπορώ να πω τα πάντα… Συγνώμη…».

Να σημειωθεί ότι το πρωί της Κυριακής συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 36χρονος αλλοδαπός με καταγωγή από την Γουινέα και μία 42χρονη αλλοδαπή με καταγωγή από την Βουλγαρία, για παράνομη κατακράτηση και βιασμό μια 28χρονης.

Συγκεκριμένα ο 36χρονος και η 42χρονη κατηγορούνται πως χθες τα ξημερώματα, προσκάλεσαν σε διαμέρισμα στα Πατήσια την 28χρονη από την Αλγερία, την οποία βίασε ο 36χρονος. Στη συνέχεια, όταν το θύμα προσπάθησε να φύγει από το διαμέρισμα, εμποδίστηκε από τους δύο κατηγορούμενους .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, η 28χρονη κατάφερε να απελευθερωθεί και να καλέσει στο Κέντρο της ‘Αμεσης Δράσης. Άμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου απεγκλώβισαν το θύμα και συνέλαβαν τους κατηγορουμένους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.