ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Σπάτα: 40χρονος ξυλοκόπησε την γυναίκα του μπροστά παιδί τους και απείλησε να αυτοκτονήσει

Οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή

Σπάτα: 40χρονος ξυλοκόπησε την γυναίκα του μπροστά παιδί τους και απείλησε να αυτοκτονήσει

Ένας 40χρονος άνδρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει στα Σπάτα αφού πρώτα είχε ξυλοκοπήσει την εν διαστάσει σύζυγό τού μπροστά στο παιδί τους, οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή και έκοψαν με σουγιά το σχοινί που είχε ετοιμάσει για να κρεμαστεί.

 Τι συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν ο δράστης επισκέφθηκε την εν διαστάσει σύζυγό του και το παιδί του. Ξαφνικά, το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται, με τον δράστη να φωνάζει. Στη συνέχεια χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του αρκετές φορές στο σώμα. Ο δράστης μετά το επεισόδιο, έστειλε μήνυμα σε έναν γείτονά του με το οποίο τον ενημέρωνε ότι θα αυτοκτονήσει.

Πώς σώθηκε;

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος έτσι ώστε να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Η άτυχη μητέρα τους άνοιξε και τους είπε να τρέξουν στο δωμάτιο όπου είχε κλειδωθεί ο δράστης και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί μάταια προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα και έτσι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν διπλανό διαμέρισμα για να πηδήξουν στο σημείο όπου βρισκόταν.

Ο άνδρας είχε προλάβει να κρεμαστεί με σχοινί στην κουπαστή της σκάλας του σπιτιού και ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο έκοψε με ένα μαχαίρι το σχοινί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ακολουθεί ψυχιατρική αγωγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.