ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στα χέρια της αστυνομίας «ελαφροχέρηδες» που «ξάφρισαν» ηλικιωμένη παριστάνοντας τους τεχνικούς της ΔΕΗ

Ο άνδρας κατάφερε να αποσπάσει τα κοσμήματα από τη γυναίκα χωρίς η ίδια να το αντιληφθεί

Στα χέρια της αστυνομίας «ελαφροχέρηδες» που «ξάφρισαν» ηλικιωμένη παριστάνοντας τους τεχνικούς της ΔΕΗ

Στη σύλληψη τριών ανδρών που νωρίτερα είχαν καταφέρει να αποσπάσουν κοσμήματα από ηλικιωμένη γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη προχώρησαν οι Αρχές.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τρεις Έλληνες που παρίσταναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ έφτασαν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης και ο ένας χτύπησε την πόρτα της, με το πρόσχημα ότι θα έκανε έλεγχο στον πίνακα παροχής ρεύματος.

Στη συνέχεια, είπε στην ανυποψίαστη γυναίκα ότι υπήρχε βραχυκύκλωμα και κίνδυνος πυρκαγιάς και την έπεισε να συγκεντρώσει όσα χρυσαφικά είχε και να τα κρύψει σε άλλο μέρος.

Τελικά, ο άνδρας κατάφερε να αποσπάσει τα κοσμήματα από τη γυναίκα χωρίς η ίδια να το αντιληφθεί, και στη συνέχεια έφυγε και μπήκε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμεναν οι δύο συνεργοί του.

Όταν η ηλικιωμένη γυναίκα αντιλήφθηκε τι συνέβη, ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν τους δράστες πριν προλάβουν να απομακρυνθούν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη κατοχή του ενός βρέθηκαν τα κλεμμένα τιμαλφή τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην κάτοχό τους, ενώ και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για απάτη και κλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.