ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην Αλβανία βρέθηκε η 48χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Νεοχώρι Χαλκιδικής

Αργά χθες το βράδυ η Ειρήνη βρέθηκε και πάλι στην αγκαλιά της οικογένειάς της

Στην Αλβανία βρέθηκε η 48χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Νεοχώρι Χαλκιδικής

Στην Αλβανία βρέθηκε μετά από σχεδόν επτά μήνες η 48χρονη Ειρήνη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις αρχές Μαρτίου από το Νεοχώρι Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχε προηγηθεί ειδικό αίτημα που είχε καταθέσει η οικογένεια της αγνοούμενης μέσω του δικηγόρου της, κ. Αναστάτιου Ντούγκα λόγω των πολλών τηλεφωνημάτων που δέχονταν οι οικείοι της από αλβανικά τηλεφωνικά νούμερα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (15/9) οι αλβανικές αρχές ενημέρωσαν ότι η 48χρονη Ειρήνη βρέθηκε στην Αλβανία και αμέσως στήθηκε τεράστια επιχείρηση για να μεταφερθεί άμεσα στην Ελλάδα. Αργά χθες το βράδυ η Ειρήνη βρέθηκε και πάλι στην αγκαλιά της οικογένειάς της.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας της 48χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας είπε ότι «κινηθήκαμε με άκρα μυστικότητα. Δεν δημοσιοποιήσαμε βασικά στοιχεία και πληροφορίες που είχαμε και έτσι φτάσαμε σήμερα στο σημείο να γυρίσει η Ειρήνη στο σπίτι της».

«Επειδή μίλησα με την Ειρήνη πολύ ώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, το μόνο σίγουρο είναι ότι στην κοπέλα κάτι συνέβη και εξαφανίστηκε. Όλα θα διευκρινιστούν τις επόμενες ημέρες. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκεται στη ζωή», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Η περιπέτεια της Παπάγγελου Ειρήνης, 48 ετών έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Παπάγγελου Ειρήνη, 48 ετών βρέθηκε χθες, 15/09/2023, και είναι καλά στην υγεία της. Συγκεκριμένα, βρέθηκε μετά από αστυνομικές ενέργειες και ενημέρωση της Ιντερπόλ σε άλλη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Παπάγγελου Ειρήνη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.