ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο «φως» ηχητικό ντοκουμέντο από το «αντάρτικο» των ΜΑΤ – «Όταν χρειαστεί, διαβιβάστε μας να μεταβούμε»

Ηχητικό ντοκουμέντο από την ώρα της άρνησης των έξι διμοιριών των ΜΑΤ σε αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Στο «φως» ηχητικό ντοκουμέντο από το «αντάρτικο» των ΜΑΤ – «Όταν χρειαστεί, διαβιβάστε μας να μεταβούμε»

Μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Ρέντη, οι διμοιρίες των ΜΑΤ, αρνήθηκαν να πάνε σε αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πιο συγκεκριμένα πειθαρχική διερεύνηση από τις αστυνομικές Αρχές για τις έξι διμοιρίες των ΜΑΤ, που αρνήθηκαν να πάνε σε αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους στου Ρέντη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η τηλεόραση του Open έφεραν στο «φως» της δημοσιότητας ηχητικό – ντοκουμέντο από το «αντάρτικο», όταν οι διμοιρίες από τον ασύρματο αναφέρουν πως θα παραμείνουν στη συμβολή της Κηφισίας και Αλεξάνδρας και πως θα μεταβούν εκεί μόνο αν γίνουν επεισόδια.

«Κέντρο από 525, στα πλαίσια των υπηρεσιακών καθηκόντων μας, αλλά και προς ένδειξη σεβασμού στον τραυματία συνάδελφο, παραμένουμε στον κόμβο σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Όταν χρειαστεί να αποκατασταθεί η τάξη πέριξ του γηπέδου, διαβιβάστε μας να μεταβούμε για την αποκατάσταση της τάξης», ακούγεται να λέει η διμοιρία προς το Κέντρο Επιχειρήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από 526, ομοίως», «Και από 511 ομοίως», ακούγονται να λένε μετά οι άλλες διμοιρίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.