Στο Παίδων «Αγία Σοφία» οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν από το τροχαίο στην Αίγινα

Το τροχαίο έγινε περίπου στις 13.00, έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου

Στο Παίδων «Αγία Σοφία» οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν από το τροχαίο στην Αίγινα

Στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” έφτασαν οι τρεις μαθήτριες που επέβαιναν στο σχολικό λεωφορείο και τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του τροχαίου στην Αίγινα, το μεσημέρι της Πέμπτης (04.05.2023).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία μαθήτρια έχει δύσπνοια και υπέστη κάκωση στο θώρακα, η δεύτερη μαθήτρια έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά και η τρίτη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το τροχαίο έγινε περίπου στις 13.00, έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, και η κινητοποίηση ήταν άμεση για τις τρεις μαθήτριες που αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας και μέσα σε δυόμιση ώρες, ολοκληρώθηκε η διακομιδή τους στο Παίδων “Αγία Σοφία”.

Δύο λεωφορεία ήταν παρκαρισμένα στο πάρκινγκ και «λύθηκε» το χειρόφρενο του ενός, με αποτέλεσμα οι τρεις μαθήτριες να σφηνώσουν ανάμεσα στα δύο μεγάλα οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον Άγιο Νεκτάριο είχαν πάει εκδρομή οι μαθητές του 5ου γυμνασίου Χαλανδρίου.  Οι δύο οδηγοί των λεωφορείων δίνουν καταθέσεις για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Αίγινας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.