ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τροχαίο στην Αίγινα: «Λύθηκε» το χειρόφρενο λεωφορείου – Τραυματίστηκαν τρεις μαθητές

Σφήνωσαν ανάμεσα στα δύο οχήματα

Τροχαίο στην Αίγινα: «Λύθηκε» το χειρόφρενο λεωφορείου – Τραυματίστηκαν τρεις μαθητές

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Μαΐου στην Αίγινα και συγκεκριμένα έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, με τρεις μαθητές να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, δύο λεωφορεία ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής του Αγίου Νεκταρίου όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους «λύθηκε» το χειρόφρενο από το ένα λεωφορείο με αποτέλεσμα τρεις μαθητές, ηλικίας 15 ετών να σφηνώσουν ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πούλμαν είχε μεταφέρει προσκυνητές στον Άγιο Νεκτάριο. Οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν δεν ήταν επιβάτες αυτού του πούλμαν και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν αποβιβαστεί εκείνη την στιγμή από άλλο πούλμαν

Και οι τρεις μαθητές διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας με τον έναν να είναι σοβαρά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ένας μαθητής θα διακομιστεί στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν δεν είναι γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους λύθηκε το χειρόφρενο με το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίνης να διερευνά τα αίτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.