ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στόχος αγνώστου εμπρηστή ένα ουζερί στην Πτολεμαΐδα

Η φωτιά κατέστρεψε τραπέζια, καρέκλες και εξοπλισμό του ουζερί

Στόχος αγνώστου εμπρηστή ένα ουζερί στην Πτολεμαΐδα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (11/4) σε ουζερί της Πτολεμαϊδας. Άγνωστος διέρρηξε το κατάστημα και έβαλε φωτιά, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 02:00 τη νύχτα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-ptolemeos.gr. Ο δράστης παραβίασε την είσοδο και πολύ γρήγορα κι άρχισε να ρίχνει το εσωτερικό του καταστήματος πετρέλαιο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά. Έπειτα, απομακρύνθηκε από το σημείο.

Στη γειτονιά, πάντως, επικράτησε αναστάτωση από τους καπνούς που άρχισαν να βγαίνουν και να τυλίγουν την περιοχή. Πυροσβέστες από την Κοζάνη έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά πριν εξαπλωθεί. Οι αρχές, στο μεταξύ, συνεχίζουν να αναζητούν τον δράστη.

Η φωτιά κατέστρεψε τραπέζια, καρέκλες και εξοπλισμό του ουζερί με τους ιδιοκτήτες να εμφανίζονται απελπισμένοι. Όπως λένε στους αστυνομικούς δεν είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν. Θεωρούν πως το πιθανότερο είναι πίσω από την εμπρηστική επίθεση να κρύβεται ένα άτομο διαταραγμένο που έβαλε στο στόχαστρο το κατάστημα τυχαία.

Το ύψος της οικονομικής ζημιάς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Να σημειώσουμε πως δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές και πως οι Πυροσβέστες πρόλαβαν τη φωτιά πριν εξαπλωθεί στα σπίτια της περιοχής και πριν καταστρέψει ολοσχερώς το κατάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.