ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκλονισμένος ο πατέρας της Αναστάζια – «Πίστευε ότι όλοι είχαν καλές φιλικές προθέσεις»

«Ήταν καλό κορίτσι αν και ήταν απερίσκεπτη και ευκολόπιστη»

Συγκλονισμένος ο πατέρας της Αναστάζια – «Πίστευε ότι όλοι είχαν καλές φιλικές προθέσεις»

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια μετά τον βασανιστικό θάνατό της στην Κω.

Την ώρα που έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για τον θάνατό της ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, η μητέρα της βρίσκεται στα δικαστήρια της Κω φανερά συγκλονισμένη.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της Αναστάζια παραμένει συντετριμμένος στην Πολωνία. Ο ίδιος μίλησε στον πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό Onet, λέγοντας πως όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της στις 12 Ιουνίου, «στην αρχή πίστεψα ότι την είχαν απαγάγει και την είχαν πάει σε πορνείο».

«Είχα ένα κακό προαίσθημα. Η Αναστάζια ήταν καλό κορίτσι αν και ήταν απερίσκεπτη και ευκολόπιστη. Πίστευε ότι όλοι είχαν καλές, φιλικές προθέσεις». Η μητέρα της Αναστάζια ταξίδεψε για την Κω την Πέμπτη, 16 Ιουνίου. Είχε ήδη γίνει γνωστό ότι ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές βαρυνόταν με την υποψία ότι είχε απαγάγει την 27χρονη κοπέλα.

Ο πατέρας της Αναστάζια είπε στη γυναίκα του πριν εκείνη πάρει το αεροπλάνο: «Πας για να φέρεις το πτώμα της». Στη συνέχεια, όπως λέει, «μάθαμε ότι βρέθηκε νεκρή».

Για τον πατέρα της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία είναι σαφές ότι «την εξαπάτησαν, προφανώς περίμεναν να βραδιάσει.

Ίσως στις λίγες ώρες που πέρασε μαζί τους, της έβαλαν κάτι στο ποτό. Όταν τηλεφώνησε στον φίλο της, είπε ότι θα την πήγαινε κάποιος άντρας στο ξενοδοχείο. Αλλά αντ’ αυτού την οδήγησε σε κάποιο έρημο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άντρες που συνάντησε μπορεί να τράπηκαν σε φυγή. Ακούσαμε ότι περισσότεροι άνθρωποι τη βίασαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.