ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκινεί φίλη του πρώην μοντέλου βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του – «Η μαμά της είπε να της δώσω το τελευταίο φιλί»

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 43χρονη

Συγκινεί φίλη του πρώην μοντέλου βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του – «Η μαμά της είπε να της δώσω το τελευταίο φιλί»

To τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα, Παρασκευή (30/9) συγγενείς και φίλοι στη Χρύσα Πρωτόπαπα – Μπενίκου, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

«Με πήρε η μαμά της και μου είπε να πας να της δώσεις το τελευταίο φιλί», είπε συντετριμμένη οικογενειακή φίλη της 43χρονης.

Φανερά συγκινημένη η φίλη του μοντέλου και της μητέρας του τόνισε μιλώντας στον Alpha: «Η μητέρα της μου είπε “να της πεις το τελευταίο αντίο, δεν μπορώ να έρθω”».

«Η οικογένεια ξεκληρίστηκε, πήρε την κάτω βόλτα. Υπήρχαν κάποια ψυχολογικά προβλήματα», πρόσθεσε η φίλη της οικογένειας εξηγώντας πως χάθηκε ο παππούς, ο θείος και ο αδερφός του μοντέλου ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Το μόνο στήριγμα ήταν η μανούλα της. Δυστυχώς είναι πολύ βαριά στο νοσοκομείο. Μπορεί αύριο να μην ζει, για τέτοια κατάσταση μιλάμε. Ήταν ένα παιδί που δεν πείραζε κανένα, ήταν γελαστή» τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενη στο ότι το μοντέλο είχε παραιτηθεί από τη ζωή η οικογενειακή της φίλη είπε πως πήγαινε έξω από το σπίτι, της άφηνε μπολάκια με φαγητό και εκείνη δεν τα έπαιρνε καν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.