ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκλονίζει η ανάρτηση του «Super 3» του Άρη: «Παγωμένο κορμί απέναντι στη μάνα και τον πατέρα»

«Ναι ήσουν ΑΕΚ και έμεινες έξω από το σπίτι σου…»

Συγκλονίζει η ανάρτηση του «Super 3» του Άρη: «Παγωμένο κορμί απέναντι στη μάνα και τον πατέρα»

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση του στα social media, ο σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη «Super 3» αποχαιρέτησε τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη, που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την επίθεση των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με την συνδρομή Ελλήνων οπαδών αντίπαλης ομάδας.

Περίπου 1,5 χρόνο μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί ξανά. Ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσουρής έχασε τη ζωή του στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά τα δολοφονικά χτυπήματα που δέχθηκε από χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Έχοντας παραδεχθεί πολλές φορές την στάση που κράτησε ο Σέρχιο Αραούχο και η ΠΑΕ ΑΕΚ γύρο από το θέμα της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, ο σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη «Super 3» αποχαιρέτησε τον οπαδό της ΑΕΚ, με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η ανάρτηση του «Super 3»:

Καλό ταξίδι Μιχάλη…

Ήσουν ΑΕΚ σε κάποιο σοκάκι έξω από το γήπεδο σου, όχι απέναντι σε οπαδιλίκι αλλά απέναντι σε ένα πούστικο, υποχθόνιο, συμμορίτικο εργάκι για κάποιες στιγμές δημοσιότητας στο internet εκ του ασφαλούς.

Η αγάπη για την ομάδα είναι ένα ένστικτο που δεν περιγράφεται και ένα συναίσθημα που δεν θα αλλοιωθεί ποτέ… Χαμογελαστός ΝΑΙ, λυπημένος ΝΑΙ, παθιασμένος ΝΑΙ , “ανοιγμένος” ΝΑΙ … ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΤΕ.

Καλό ταξίδι Μιχάλη…

Ναι ήσουν ΑΕΚ και έμεινες έξω από το σπίτι σου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.