ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Συγκλονίζει η γυναικολόγος της Ρ.Πισπιρίγκου: «Παρέδωσα τρία υγιή μωρά και τώρα τα παιδιά μου είναι στο χώμα»

«Νιώθω σαν να έχω χάσει τρία παιδιά»

Συγκλονίζει η γυναικολόγος της Ρ.Πισπιρίγκου: «Παρέδωσα τρία υγιή μωρά και τώρα τα παιδιά μου είναι στο χώμα»

Η γυναικολόγος της κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, Αθηνά Βούλτσου, μίλησε στην εκπομπή Tlive για την υπόθεση της Πάτρας που έχει σοκάρει ολόκληρη την κοινωνία.

Η κ. Βούλτσου είναι η γιατρός που ξεγέννησε τη Τζωρτζίνα, το παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε τελευταίο ξετυλίγοντας το κουβάρι των μυστήριων θανάτων.

Όπως ανέφερε, εκτός από τη Τζωρτζίνα είχε ξεγεννήσει και την Ίριδα, ενώ παρακολουθούσε τη Μαλένα μέχρι τον ένατο μήνα. «Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας. Νιώθω σαν να έχω χάσει τρία παιδιά. Νιώθω πάρα πολύ πόνο, οργή και θυμό. Κάθε φορά που φέρνω ένα παιδί στη ζωή, χάνω ένα χτύπο της καρδιάς μου, κόβεται η αναπνοή μου μέχρι να πάρει αυτό την πρώτη του ανάσα. Φανταστείτε τη θέση μου μέχρι να καταλήξουμε στο ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν κάποιο πρόβλημα εκ γενετής», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Βούλτσου.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι και τα τρία παιδιά πριν γεννηθούν είχαν εξεταστεί πλήρως από τους καλύτερους γιατρούς. «Και κάθε φορά άκουγα ότι έχασε ένα παιδί από μια πάθηση που δεν καταλάβαινα και δεν ήξερα κι εγώ πώς να πορευτώ στην επιστημονική μου κατάσταση για τα άλλα παιδάκια που θα έφερνα στον κόσμο», τονίζει με πόνο η γυναικολόγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η Αθηνά Βούλτσου γνωρίζει εδώ και 10 χρόνια την οικογένεια Δασκαλάκη. Όπως ανέφερε, έβλεπε τη Ρούλα Πισπιρίγκου μια φορά στα 1-2 χρόνια, είτε για τις εγκυμοσύνες της είτε για το ετήσιο γυναικολογικό τσεκ απ, χωρίς πότε να προκύψει κάποιο θέμα.

«Στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα όπου εργαζόμουν ως ειδικευόμενη είχε προσέλθει ως εγκυμονούσα. Το ιστορικό της προ της εγκυμοσύνης δε μπορώ να το γνωρίζω, αλλά αν είχε σημειώσει ότι είχε καρκίνο των ωοθηκών ή προβλήματα γυναικολογικά στην εφηβεία, δεν το ξέρω», δήλωσε η γυναικολόγος.

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι το 2017 η Ρούλα Πισπιρίγκου δε θα μπορούσε να έχει καρκίνο των ωοθηκών γιατί τότε δεν θα υπήρχε η Ίριδα. Ο καρκίνος των ωοθηκών είναι από τους πιο σπάνιους και δύσκολους καρκίνους, με χημειοθεραπείες και βαριά χειρουργεία, εξήγησε η γιατρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ παρέδωσα τρία υγιή μωρά και τώρα τα παιδιά μου είναι στο χώμα. Πενθώ και σαν μάνα και σαν γιατρός. Πονώ», είπε μεταξύ άλλων η γυναικολόγος της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.