ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σύλληψη Τούρκου στο «Ελ.Βενιζέλος»: Βρέθηκαν τα αποτυπώματά του και DNA στο αυτοκίνητο και στο σπίτι στην Αρτέμιδα

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που τους πρόδωσε και τους οδήγησε στην ενέδρα θανάτου

Σύλληψη Τούρκου στο «Ελ.Βενιζέλος»: Βρέθηκαν τα αποτυπώματά του και DNA στο αυτοκίνητο και στο σπίτι στην Αρτέμιδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εκτέλεσης των έξι Τούρκων στην Αρτέμιδα το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν στο σπίτι που διέμεναν αλλά και στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, τα αποτυπώματα και το DNA του Τούρκου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος».

Πρόκειται για εξέλιξη που συνδέει άμεσα τον 32χρονο Suleyman D. με την ομάδα των έξι, με τους αστυνομικούς να θεωρούν πως πρόκειται για τον άνθρωπο που τους πρόδωσε και τους οδήγησε στην ενέδρα θανάτου.

Με δεδομένο το γεγονός ότι τα αποτυπώματα του βρέθηκαν τόσο εντός του σπιτιού στη Λούτσα, όσο και εντός του αυτοκινήτου, το πιθανότερο είναι ο 32χρονος να συναντήθηκε με τα θύματα, να επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με σκοπό να διαφύγουν από την Ελλάδα και στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως, να άνοιξε την πόρτα και να ακολούθησε το μακελειό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί, μετά από ανάλυση κάποιων εκ των κινητών των θυμάτων και του συλληφθέντα, έχουν εντοπίσει συνομιλίες γραμμένες στα τουρκικά οι οποίες πρόκειται να προσφέρουν περισσότερα στοιχεία και ίσως να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.