ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα με ένα νεκρό

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην πρωτεύουσα -

Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα με ένα νεκρό

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, iδιοκτήτης σπιτιού στην οδό Γορτυνίας στην Αγία Βαρβάρα κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι πυροβόλησε και σκότωσε αλλοδαπό που μπήκε στο σπίτι του με σκοπό να τον ληστέψει.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην πρωτεύουσα, παρά την -υποτίθεται- αυξημένη αστυνόμευση, καθώς πριν από λίγη ώρα στην οδό Γορτυνίας στην Αγία Βαρβάρα εξελίχθηκε μια ακόμη αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Πιο συγκεκριμένα ένας άνδρας με καταγωγή από τη Συρία πυροβόλησε έναν Πακιστανό, με το ασθενοφόρο που έφτασε το σημείο της συμπλοκής να διαπιστώνει απλώς πως ο τελευταίος ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα όμως με άλλες πληροφορίες το θύμα είναι  ελληνικής καταγωγής ενώ ο  δράστης της δολοφονίας είναι συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος σύζυγος της ξαδέρφης τους.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε από τον Αιγύπτιο περί τις 20:10 το βράδυ της Κυριακής (3/7), ότι μετά από διαπληκτισμό πυροβόλησε και σκότωσε τον ξάδερφο της συζύγου του.

Ο φερόμενος ως δράστης περίμενε την Αστυνομία στο σημείο για να παραδοθεί, ενώ διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σπίτι της οδού Γορτυνίας διαπίστωσαν ότι το θύμα δεν είχε ζωτικές ενδείξεις και κλήθηκε ιατροδικαστής.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ άνδρες της Ασφάλειας συλλέγουν μαρτυρίες για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.