ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη 16χρονος που τραυμάτισε με κατσαβίδι δύο μαθητές Λυκείου στο κέντρο της Αθήνας

Οι ανήλικοι δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο, παρά μόνο τους παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη 16χρονος που τραυμάτισε με κατσαβίδι δύο μαθητές Λυκείου στο κέντρο της Αθήνας

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, το μεσημέρι της Τρίτης (17/10), συνέλαβαν έναν 16χρονο μαθητή, ο οποίος μετά από καβγά που είχε μέσα σε προαύλιο Λυκείου των Αθηνών τραυμάτισε έναν 15χρονο και έναν 16χρονο με κατσαβίδι στο πρόσωπο και στην ωμοπλάτη.

Τα θύματα δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο, παρά μόνο τους παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 16χρονο, ενώ βρέθηκε πάνω του και το κατσαβίδι που χρησιμοποίησε για να επιτεθεί στους ανήλικους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.