ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνελήφθη 17χρονος στη Ρόδο – Φέρεται να βίασε ανήλικη σε παραλία

Της κατέβασε το εσώρουχο και την εξανάγκασε σε συνουσία, η οποία όπως είπε, διήρκεσε περίπου 10 λεπτά

Συνελήφθη 17χρονος στη Ρόδο – Φέρεται να βίασε ανήλικη σε παραλία

Οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου συνέλαβαν το μεσημέρι της Κυριακής (1/10) έναν 17χρονο ο οποίος φέρεται να βίασε μια 16χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 16χρονης, ο νεαρός τη βίασε με άσκηση βίας το Σάββατο (30/9) στην περιοχή «Ζέφυρος» της Ρόδου.

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς είχε γνωριστεί με τον 17χρονο την προηγούμενη ημέρα, την Παρασκευή, και το Σάββατο κανόνισαν να συναντηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάσει της καταγγελίας της 16χρονης ο βιασμός τελέστηκε στις 8 το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία του Ζέφυρου με την ίδια να υποστηρίζει ότι ο 17χρονος την οδήγησε στο σημείο που βρίσκονται τα ντους και με την άσκηση σωματικής βίας, της κατέβασε το εσώρουχο και την εξανάγκασε σε συνουσία, η οποία όπως είπε, διήρκεσε περίπου 10 λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.