ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη 17χρονος στη Ρόδο – Τον κατήγγειλε 16χρονη για βιασμό

Ο ανήλικος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται

Συνελήφθη 17χρονος στη Ρόδο – Τον κατήγγειλε 16χρονη για βιασμό

Μια 16χρονη από τη Ρόδο, κατήγγειλε στις Αρχές πώς ένας 17χρονος την υποχρέωσε με την άσκηση βίας σε σεξουαλική πράξη το βράδυ του Σαββάτου (30/9), στην περιοχή «Ζέφυρος».

Μάλιστα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς με τον νεαρό, ο οποίος συνελήφθη στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (1/10), γνωρίστηκε την προηγούμενη ημέρα, (29/9), και το Σάββατο (30/9) κανόνισαν να συναντηθούν.

Ο δράστης την οδήγησε στο σημείο που βρίσκονται τα ντους και με την άσκηση σωματικής βίας, της κατέβασε το εσώρουχο και την εξανάγκασε σε συνουσία, η οποία όπως είπε η 16χρονη, διήρκεσε περίπου 10 λεπτά.

Η ανήλικη, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, ότι στις (29/9) το μεσημέρι μετέβη με την αδελφή της στην παραλία για να κάνουν μπάνιο και εκεί γνώρισε δύο αγόρια ηλικίας 18 ετών περίπου με τα οποία έπιασαν κουβέντα και αντάλλαξαν λογαριασμούς στο Instagram.

Mε τον ένα συνομίλησαν στην συγκεκριμένη πλατφόρμα και κανόνισαν να πάνε για μπάνιο στην ίδια παραλία όπως και έγινε. Συνέχισαν να συνομιλούν στο Instagram και κανόνισαν νέο ραντεβού το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στο ραντεβού την φίλησε και ακολούθως παρά τη σαφή άρνησή της, όπως κατέθεσε, ασέλγησε εις βάρος της και ακολούθως την υποχρέωσε σε συνουσία.

Έφυγαν και ακολούθως τηλεφώνησε σε φίλο της και κλαίγοντας του εκμυστηρεύθηκε τι είχε συμβεί, ενώ ακολούθως με την συνδρομή και μιας άλλης φίλης της ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο 17χρονος από την άλλη, αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι της πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά και εκείνη δέχτηκε χωρίς να προβάλει αντίρρηση και αντίσταση.

Τόνισε ότι μετά την πράξη του φάνηκε απόμακρη και όταν την ρώτησε τι συμβαίνει του απάντησε «τίποτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι προέβη στην καταγγελία γιατί την μπλόκαρε στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.