ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός για ναρκωτικά στο Πέραμα

Τι εντοπίστηκε στο σπίτι του

Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός για ναρκωτικά στο Πέραμα

Ένας 33χρονος αλλοδαπός συνελήφθη χθες (3/11) στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, για παράβαση του Ν. 4139/13 «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών»

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή έκνομων ενεργειών, σε νομότυπο έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο στον λιμένα Περάματος, εντοπίστηκαν εντός Φ/Γ οχήματος που οδηγούσε ο ανωτέρω αλλοδαπός, δύο (02) πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 1.986 γρ., ενώ κατά τη σωματική του έρευνα βρέθηκε επιπλέον μία (01) πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 1,4 γρ.

Στη συνέχεια, σε έρευνα στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν:

-Δώδεκα (12) πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 8.464 γραμμαρίων,

-Δύο (02) ζυγαριές ακριβείας, καθώς και πλήθος από σακουλάκια συσκευασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.