ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη 34χρονος στα Άνω Λιόσια για άσκοπους πυροβολισμούς με καραμπίνα (φώτο)

Η καραμπίνα είχε κλαπεί από την περιοχή της Παιανίας το 2021

Συνελήφθη 34χρονος στα Άνω Λιόσια για άσκοπους πυροβολισμούς με καραμπίνα (φώτο)

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, έπειτα από σήμα του Κέντρου για πυροβολισμούς, συνέλαβαν το πρωί της Δευτέρας (1/4) στα Άνω Λιόσια έναν 34χρονο ο οποίος κινούνταν πεζός και οπλοφορούσε.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., με μέτρα αυτοπροστασίας και μετά τις κατάλληλες εντολές προς τον 34χρονο, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκε δίκαννη καραμπίνα με 2 φυσίγγια, ενώ δίπλα του στο οδόστρωμα βρέθηκαν 2 κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Φυλής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η καραμπίνα είχε κλαπεί από την περιοχή της Παιανίας το 2021.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.