ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νοσοκομείο «Μεταξά»: Συνελήφθη 43χρονη που ξάφριζε νοσηλευόμενους και τους συνοδούς τους – Τραυμάτισε τρία άτομα

Προσποιούνταν την αποκλειστική νοσοκόμα

Νοσοκομείο «Μεταξά»: Συνελήφθη 43χρονη που ξάφριζε νοσηλευόμενους και τους συνοδούς τους – Τραυμάτισε τρία άτομα

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, το πρωί της Κυριακής (17/3), συνέλαβαν μια 43χρονη η οποία ξάφριζε νοσηλευόμενους και τους συνοδούς τους στο νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά.

Η 43χρονη κατηγορείται για ληστεία, διακεκριμένη κλοπή, βία κατά υπαλλήλων, σωματικές βλάβες, απάτη με υπολογιστή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η 43χρονη μπήκε στο νοσοκομείο και προσποιούμενη την αποκλειστική νοσοκόμα, προέβη σε κλοπή κινητών τηλεφώνων, χρηματικού ποσού και τραπεζικής κάρτας από νοσηλευόμενους και συνοδούς τους, ενώ πραγματοποίησε και αγορές με την τραπεζική κάρτα που είχε κλέψει.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. οι πράξεις της έγιναν αντιληπτές από το ιατρικό προσωπικό και συνοδούς και κατά την προσπάθεια τους να την ακινητοποιήσουν, η κατηγορούμενη άσκησε σωματική βία σε βάρος νοσηλεύτριας και θυρωρού με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της νοσηλεύτριας.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την 43χρονη και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου.

Κατά την άφιξη τους στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, η 43χρονη επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Από την έρευνα στην κατοχή της ανευρέθησαν τα αφαιρεθέντα τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους και -30- φαρμακευτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη συνταγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.