ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη 45χρονος λιμενικός για τη ρίψη χειροβομβίδας σε πολυκατοικία της Γλυφάδας

Από την πρώτη στιγμή είχε χαρακτηριστεί ως βασικός ύποπτος ο 45χρονος

Συνελήφθη 45χρονος λιμενικός για τη ρίψη χειροβομβίδας σε πολυκατοικία της Γλυφάδας

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εμπρησμού οχήματος και ρίψης χειροβομβίδας σε περιοχή της Γλυφάδας.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πρωινές ώρες χτες, Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, 45χρονος Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος κατηγορούμενος για εμπρησμό, απόπειρα έκρηξης, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα ύστερα από κατάλληλη προανακριτική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αναλύθηκαν στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν, προέκυψε ότι ο 45χρονος είχε προκαλέσει πρωινές ώρες της 22-04-2023 πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας Αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος, με αποτέλεσμα την καταστροφή αυτού ενώ επιπλέον έρριψε χειροβομβίδα στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει η ίδια.

Από την κατοχή του καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

κινητό τηλέφωνο,
-100.000- ευρώ,
-2- καραμπίνες,
καραμπίνα άνευ αριθμού και λοιπών ενδείξεων,
πιστόλι,
δερμάτινη ζώνη εξάρτησης,
χειροπέδες,
-3- μεταλλικοί γεμιστήρες,
-7- φυσίγγια «Hollow point» και
όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.