ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συνελήφθη ο οπαδός της ΑΕΚ που πέταξε τη φωτοβολίδα στη φιέστα της ομάδας

Η φωτογραφία του είχε δοθεί στη δημοσιότητα μετά από επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη

Συνελήφθη ο οπαδός της ΑΕΚ που πέταξε τη φωτοβολίδα στη φιέστα της ομάδας

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, συνελήφθη στην Εύβοια ο οπαδός που είχε πετάξει τη φωτοβολίδα ευθείας βολής στις 14 Μαΐου, στη φιέστα που είχε διοργανώσει ο «Δικέφαλος» στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, για την τελευταία αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου.

Υπενθυμίζεται πως μερικές ημέρες αργότερα, έπειτα από επιθυμία και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, είχε δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του οπαδού.

Φωτογραφία που είχε βρεθεί μέσα από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος που λειτουργεί στην OPAP Arena. Εν τέλει, η Ελληνική Αστυνομία τον συνέλαβε στην Εύβοια και αναμένεται να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.