ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθησαν 4 άτομα που κανόνιζαν «ραντεβού» με ανήλικες σε ξενοδοχεία – Από 80 έως 100€ οι τιμές για τους βιαστές

Σε κάποιες περιπτώσεις αντί χρημάτων προμήθευαν τα θύματα με ναρκωτικές ουσίες

Συνελήφθησαν 4 άτομα που κανόνιζαν «ραντεβού» με ανήλικες σε ξενοδοχεία – Από 80 έως 100€ οι τιμές για τους βιαστές

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη 4 ατόμων και συγκεκριμένα, 2 ανδρών ηλικίας 54 και 25 ετών, και 2 γυναίκων ηλικίας 25 και 21 ετών, οι οποίοι κανόνιζαν «ραντεβού» με 7 ανήλικες που είχαν προσεγγίσει σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, με τους βιαστές να πληρώνουν από 80 έως 100 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη από το καλοκαίρι του 2023 στρατολόγησε επτά ανήλικα κορίτσια που είχαν συμπληρώσει τα 14 έτη, αφού προηγουμένως είχε αναπτύξει φιλική σχέση μαζί τους, διευκολύνοντας στην πραγματοποίηση συναντήσεων με πελάτες, με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευση τους σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

Η 25χρονη συνελήφθη επιπρόσθετα και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών βάσει του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της.

Από τις συναντήσεις η 25χρονη λάμβανε μέρος των χρημάτων και πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα σημεία συνάντησης. Ακόμη, σε κάποιες περιπτώσεις αντί χρημάτων προμήθευε τα θύματα με ναρκωτικές ουσίες.

Ο 25χρονος και 54χρονος υποστήριζαν τη μεταφορά και παράδοση των κοριτσιών στα ξενοδοχεία με τη χρήση των οχημάτων τους.

Η 21χρονη προήγαγε στη γενετήσια εκμετάλλευση μίας εκ των ανήλικων κοριτσιών, έχοντας λάβει μέρος των χρημάτων.

Μάλιστα, στις αγγελίες «προώθησης» των κοριτσιών, αφήονταν υποννοούμενα περί της ανηλικότητας των κοριτσιών. Η τιμή για τους βιαστές κυμαινόταν από τα 80 έως τα 100 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε το διήμερο 17 έως 18 Μαρτίου σε Βύρωνα, Αιγάλεω και πλατείες Αττικής και Ομονοίας. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια και μικοποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.