ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία στο κέντρο της Αθήνας

Αναζητείται συνεργός τους

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία στο κέντρο της Αθήνας

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν τις βραδινές ώρες της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας, δύο ανήλικοι 14 και 15 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Να σημειωθεί πώς αναζητείται συνεργός τους.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 25-3-2022 στο Λόφο Φιλοπάππου, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι προσέγγισαν δύο (2) νεαρούς ημεδαπούς (άνδρα και γυναίκα) και με την απειλή μαχαιριού και χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τον άνδρα και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το κινητό του τηλέφωνο, πλην όμως αυτός αντιστάθηκε και τότε οι κατηγορούμενοι γρονθοκοπώντας τον, του αφαίρεσαν ασύρματο ακουστικό και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι δράστες απέρριψαν στο σημείο το μαχαίρι, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Κατόπιν αναζητήσεων, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙΑΣ), εντόπισαν τους δύο (2) ανήλικους στο κέντρο της Αθήνας και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου αναγνωρίσθηκαν ως δράστες της προαναφερόμενης ληστείας και συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή του 14χρονου βρέθηκε αναδιπλούμενο μαχαίρι και του 15χρονου πολυεργαλείο χειρός με λεπίδα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.