ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Συνελήφθησαν έξι διακινητές για παράνομη μεταφορά 37 αλλοδαπών μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Έβρο και Θράκη

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς

Συνελήφθησαν έξι διακινητές για παράνομη μεταφορά 37 αλλοδαπών μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Έβρο και Θράκη

Στη σύλληψη έξι διακινητών οι οποίοι φέρονται ότι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες προχώρησαν τις τελευταίες ώρες αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Ορεστιάδας, Δράμας και Ξάνθης.

Σε αγροτική οδό μεταξύ των οικισμών Γρατινής και Ροδίτη Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα έξι παράνομους μετανάστες.

Νωρίτερα, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον προέκυψε ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης των ελληνικών δικαστικών αρχών για ληστεία.

Επίσης, στον κάθετο άξονα Κομοτηνής – ελληνοβουλγαρικών συνόρων, οι Αρχές συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, διότι μετέφεραν παράνομα με ΙΧ αυτοκίνητο άλλους πέντε αλλοδαπούς. Και σε αυτή την περίπτωση, ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών αναπτύσσοντας ταχύτητα με αποτέλεσμα το ΙΧ να ανατραπεί χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Οι δύο δράστες – διακινητές επιχείρησαν, μάλιστα, να διαφύγουν πεζοί χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Οι υπόλοιπες τρεις συλλήψεις, δύο αλλοδαπών και ενός ημεδαπού, πραγματοποιήθηκαν στη Μάνδρα Έβρου όπου αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν άνδρα που μετάφερε παράνομα με φορτηγό εννέα παράνομους μετανάστες, στη δημοτική οδό στο ύψος του οικισμού Καλαμώνα Δράμας όπου σε ΙΧ βρέθηκαν άλλα τρία άτομα χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, αλλά και στην Εθνική οδό Πόρτο Λάγους – Ξάνθης όπου σε μέσα σε φορτηγό ήταν κρυμμένοι 14 παράνομοι μετανάστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις πέντε υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, Ιάσμου Ροδόπης, Διδυμοτείχου Ορεστιάδας, Κάτω Νευροκοπίου Δράμας και Ξάνθης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.