ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί που έκρυβαν τη λεία 45 κλοπών σε παράπηγμα στα Ιωάννινα

Οι κλοπές με λεία αξίας άνω των 30.000 ευρώ είχαν γίνει μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου του του 2021

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί που έκρυβαν τη λεία 45 κλοπών σε παράπηγμα στα Ιωάννινα

Η κορυφή του παγόβουνου φαίνεται ότι είναι οι 45 κλοπές που είχε διαπράξει σε περιοχές του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων μια εγκληματική δράση τεσσάρων Αλβανών, που εξαρθρώθηκε με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας σε ένα καλά κρυμμένο παράπηγμα όπου διέμεναν και φύλαγαν τη λεία τους, σε δυσπρόσιτο και δύσκολα προσβάσιμο σημείο!

Κι αυτό γιατί οι συνολικά 45 κλοπές με λεία αξίας άνω των 30.000 ευρώ οι οποίες εξιχνιάστηκαν, είχαν γίνει μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου του του 2021, αλλά και τον τελευταίο μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως είχαν διαπράξει και άλλες στο ενδιάμεσο διάστημα. Για το λόγο αυτόν, η έρευνα συνεχίζεται σε συνεργασία και με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου που συγκρίνει τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό των δραστών με όσα βρέθηκαν σε άλλες υποθέσεις που παραμένουν ανεξιχνίαστες.

Iwannina-diarrixeis3

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο παράπηγμα, οι αστυνομικοί βρήκαν 1.560 ευρώ, 8.100 λεκ Αλβανίας καθώς και κλοπιμαία, μεταξύ των οποίων μια κυνηγετική καραμπίνα και δύο δίκυκλα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες στις κλοπές και κατασχέθηκαν. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι αλλοδαποί είχαν στόχους σπίτια και αποθήκες, στα οποία δεν δίσταζαν να εισβάλλουν ακόμη και όταν οι ένοικοι βρίσκονταν μέσα! Iwannina-diarrixeis4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάστηκαν 24 κλοπές και τρεις απόπειρες από σπίτια, πέντε κλοπές από αποθήκες, επτά κλοπές και μια απόπειρα κλοπής μοτοσικλετών και πέντε κλοπές μοτοποδηλάτων. Σε βάρος των τεσσάρων δραστών, που βρίσκονται παράνομα στη χώρα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις των νόμων περί αλλοδαπών και όπλων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.